Pořadatelé zářili spokojeností, turnaj se totiž po organizační stránce vydařil přesně podle jejich představ. „S turnajem jsme nadmíru spokojeni, vyšel na výbornou. Samozřejmě nás trochu mrzí, že kluci na domácím turnaji skončili až na desátém místě, ale u mládeže se na výsledky nehraje a pro kluky to spíš byl zážitek. Zahráli si proti týmům jako Polsky Zwierzyniecki Krakov a AFK Union Žižkov Praha. Proti takovým celkům se nehraje každý den," uvedl organizátor akce Josef Kadrnka z MSK.

VÍTĚZSTVÍ SLOVÁKŮ

Mladší žáci Břeclavi poměřili ve skupině síly právě s celkem z Krakova nebo se slovenskou Myjavou, porazit dokázali pražskou Jiskrou v poměru 2:1. Další vítězství si mladší žáci připsali v následném play off, kde porazili Akademii Petržalka v poměru 1:0. Ani výhra v tomto duelu proti celku ze slovenské metropole MSK neposunula do bojů o přední příčky tabulky. Domácí tým si nakonec zahrál duel o devátou pozici, v němž podlehl Sokolu Čechovice 1:3.

Mezinárodní turnaj, jehož se účastnily celky z Česka, Slovenska a Polska, nakonec vyhrál slovenský Spartak Myjava. „Obrovské poděkování patří všem, kteří se na turnaji nějakou mírou podíleli. A sponzorům, bez nichž by se akce neuskutečnila," uzavřel Kadrnka.

VÁCLAV PETRŮ