Úspěchem pro domácí barvy skončil turnaj i po sportovní stránce. Vyhrála brněnská Sparta před Vyškovem a Žďárem. Břeclav byla šestá. A za sebou nechala třeba brněnskou Zbrojovku nebo potěr slovenských prvoligových klubů. „A hlavně Hodonín," poukázal Kadrnka na známou rivalitu jihomoravských měs­t.

Výsledek MSK ale mohl být ještě o něco lepší. „Trenéra mrzely ztracené body ve skupině. Jinak jsme se mohli klidně rvát o první až osmé místo. Ale před turnajem bychom takové umístění brali," tlumočil Kadrnka slova svého trenérského kolegy Martina Čejky.

Sto padesát mladých hráčů předvádělo výborné výkony. Nejen kvůli bodům. Měli i speciální motivaci. Někteří si vystáli i frontu na autogram útočníka Zbrojovky Stanislava Vávry. „Vyšlo počasí a snad jsem dětem udělal radost fotkou nebo podpisem. Koukal jsem na ně, byly šikovné. Snad jim zápal pro fotbal vydrží. Škoda, že jsme musel na zápas Líšně, jinak bych se díval dál, jak kluci válejí" prohlásil dvaadvacetiletý Brňan, který se ale v letošním ročníku gólově neprosadil.

Záporné body v domácím turnaji pořadatelé nezaznamenali. Menší zpoždění začátků zápasů se sem počítat nedají. „Turnaj hodnotím jako velmi zdařený a už se těším na další ročníky," uzavřel Kadrnka.

Potvrdit to může i řada návštěvníků. I díky výbornému počasí se na poštorenském stadionu sešla návštěva jako už dlouho ne. hráčům tak určitě pomohla i atmosféra, kterou při svých zápasech většinou nezažívají.