„Když jsme festival vymýšleli, drželi jsme se idey udělat akci pro celou rodinu. Proto kromě hudebního programu najdou diváci v areálu pivovaru zónu s atrakcemi pro děti," uvedl člen správní rady Zámeckého pivovaru v Břeclavi Jan Svoboda.

Zatímco nejmladší návštěvníci si užijí například pohádkovou cestu prostorami starého pivovaru, dospělí si prohlédnou jeho výrobní prostory. Organizátoři navíc připravují pro zájemce soutěže se siláckou tématikou.

„Festival jsme nazvali Slavnosti břeclavského piva, a proto budeme chtít, aby se u nás desátého května cítil slavnostně každý návštěvník," doplnil Svoboda.

Vstupenky lze zakoupit v prodejních sítích Ticketportal a Ticketart. Děti do šesti let mají vstup s rodiči zdarma. Lístek zaručující celodenní návštěvu stojí momentálně 290 korun, děti do patnácti let jej získají o sto korun levněji. Ceny porostou s blížícím se datem festivalu.

kdo vystoupí?

Na pódiu poblíž břeclavského zámku se představí slovenské kapely No Name a Horkýže slíže. Z českých hudebníků předvedou své umění Děda Mládek Illegal Band, Argema a domácí lákadlo Jiří Zonyga s kapelou Větry z Jihu.