„Zájem nás pochopitelně těší. Na druhé straně nám přibyly vrásky, co s tím udělat, abychom tolik lidí uspokojili," uvedl jednatel spolku Jiří Janda.

Díky zdvojení pohádek už nyní mohou Boleradičtí znovu pozvat na lednovou pohádku Princezna na hrášku. K představení v běžném čase v neděli 12. ledna přibylo další od pěti hodin odpoledne. Stejně tak tomu podle Jandy bude i se všemi dalšími dětskými představeními v divadelní sezoně. I na ně si už lze zarezervovat vstupenky.

S reprízami her pro dospělé je to složitější. „Divadlo hrajeme rádi. Je to takový náš velký kůň, ale domluvit účast dvacítky herců na vložený termín není až tak snadné," přiznal Janda.

Přesto ochotníci přidají reprízu Zapeklité komedie aneb Kdosi brousí nad Paďousy, a to 14. a 28. února a 14. a 16. března. Rezervace míst na tyto termíny je už také možná.

Pro ty, kdo chtějí obdarovat své blízké netradičním vánočním dárkem, nabízí spolek dárkový poukaz na svá představení.

A další program divadla? K tradicím patří hudební koncerty. V sobotu 11. ledna na pódiu vystoupí rodinné trio Marián & Úlety. Velkobílovické trio spolu s boleradickou rodačkou Janou Zachovalou uvede i méně známé vánoční písně z Chodska a Krkonoš.