„Jsem velice ráda, že jsem se umístila v Top desítce, nejen kvůli mně samotné, ale především mě těší pocit, že jsem dokázala tak dobře obhájit jméno celé země," uvedla velkopavlovická kráska.

Úspěch je o to větší, že spolu s Pleskačovou se soutěže zúčastnilo celkem devětačtyřicet dívek z nejrůznějších zemí téměř všech kontinentů. „Bylo mi ctí je všechny poznat a dozvědět se něco o jejich zemi, zvycích a tradicích," řekla Pleskačová.

Miss víno Barbora Pleskačová zazářila také v Číně.

Stovky kilometrů od domova se jim snažil tým prezidenta soutěže Datuka Danny Ooi z Malajsie vytvořit náhradní rodinu. „Během celé soutěže, se k nám chovali jako k vlastním dětem. Proto jsme jim všechny věřily a cítily se i přes všechen stres a všechnu práci velice dobře a příjemně," pochvalovala si.

Úkolem soutěže Miss Tourism Queen, která byla založená roku 1993, najít elegantní, chytrou, přátelskou a okouzlující ženu. Všechny požadavky nejlépe splňovala „misska" z Litvy, která získala v soutěži prvenství. Na druhém místě skončila Miss Korea a na třetím Miss Čína.

„Soutěž mi byla jedině přínosem. Je to pro mne velká zkušenost a také doufám příležitost k dalším pracovním nabídkám," mínila Pleskačová, která spolu s účastnicemi z Brazílie, Dánska, Finska, Gruzie, Filipín a Portugalska uzavřela desítku nejrásnějších dívek soutěže.

„Chtěla bych poděkovat Michaele Rájové ze svatebního salonu Ráj ve Slavkově, za zapůjčení závěrečné róby a mým přátelům a rodině, za velkou podporu," vyjmenovala.