Na podporu nevyléčitelně nemocných přispívali lidé nejen do charitních kasiček, ale také prostřednictvím webu www.kolacprohospic.cz a na sbírkový účet. „Děkujeme všem dárcům, kteří nás ve sbírce Koláč pro hospic podpořili. Velmi nás těší zájem a podpora charitní hospicové péče. Protože je v tomto oboru velmi zásadní se neustále vzdělávat, poputuje výtěžek letošní sbírky do profesního rozvoje našich zdravotních sester,“ uvedl ředitel Oblastní charity Břeclav Josef Gajdoš.

Koláče dárcům rozdávali naši dobrovolníci ze Soukromé střední odborné školy manažerské a zdravotnické, které jste mohli potkat v našich stáncích v Břeclavi. Stánek jsme měli také v Mikulově, ve kterém nám pomáhali naše kolegyně.

Rozvoj Domácího hospice svatého Martina letos podpořili také břeclavské firmy. Za veškerou podporu děkujeme nejen pracovním kolektivům, ale také jednotlivcům, firmám, organizacím, městu Břeclav a Mikulov a našim kolegům. Velké poděkování posíláme také místním pekárnám a cukrářstvím, které nám darovaly celkem 1 400 kusů sladkých dobrot.

Nestihli jste přispět do sbírky na péči o nevyléčitelně nemocné a umírající v našem regionu? Nevadí. Sbírku Koláč pro Hospic je možné podpořit online ještě do konce měsíce října 2022.

Oblastní charita Břeclav