Do mlhavého rána v Mikulově se vydali studenti z místních i přilehlých obcí. Po krátkém představení partnerů a upřesnění pravidel se týmy rozlosovaly do dvou skupin. V každé skupině byli zástupci jednotlivých škol z ZŠ Dolních Dunajovic, ZŠ Březí, ZŠ Valtická Mikulov a Gymnázium Mikulov. I když se všichni moc snažili, do pavouka se nedostali Banáni a Mimoni z Dolních Dunajovic.

V play-off již atmosféra zhoustla, každý svůj tah začali hráči promýšlet, aby neudělali sebemenší chybu. Po čtvrtfinále se s turnajem rozloučily týmy Březáčci a Březáčci 2 z Březí, Košťata z Dunajovic a Valtická z Mikulova. „Nedávej falešné naděje!,“ pronesla jedna studentka postupujícího týmu, věděla proč. V dalších kolech žáci Gymiku vytvořili velkou převahu proti týmu KYS, který se umístil na 4. místě. Vítězným týmem se stal Gymik A složený ze zkušených hráčů, kteří se po roce opět podívají do Brna na krajský turnaj.
Týmu Gymik A gratulujeme a přejeme hodně štěstí na krajském finále!

V devatenácti řidičem autobusu?
V devatenácti řidičem autobusu?


Pořadí:

1. Místo Gymik A (Gymnázium a SOŠ) ve složení: Kateřina Pokorná Anežka Čechová Tadeáš Čech Daniel Svoboda Václav Zapletal

2. Místo Gymik C (Gymnázium a SOŠ) ve složení: Jan Zajíček David Křižák Tomáš Krist Ondřej Čížek Matěj Skočík

3. Místo Gymik B (Gymnázium a SOŠ) ve složení: Mikuláš Černý Lukáš Dvořák Filip Křižan Jan Souchop Karolína Černá


Josef Šíp, koordinátor partnerství, Hana Bičanová