A jak to bude s vašimi vstupenkami? Protože věříme, že jste našimi věrnými „fanoušky“ a my si vaší podpory moc vážíme, vaše vstupenka se stává voucherem na odběr vína. Jedna vámi zakoupená vstupenka v předprodeji v hodnotě 950 Kč je voucherem na odběr jednoho kartonu vína s láhvemi od vinařů z Dunajovských kopců v hodnotě 1060 Kč. Navíc uvnitř kartonu najdete poukázku na 3 degustační vzorky v naší nové spolkové vinotéce „Korek“ wine and coffee bar Mikulov, kterou pro vás otevřeme na ulici Pavlovská 93/1 už od 3. 6. 2020. Každý karton bude také opatřen soutěžním kódem „To si vypijeme“. Všichni milovníci vína tak mohou soutěžit o spoustu vinařských cen a především o 3 hlavní výhry – 3 x 300 lahví vín (více na tosivypijeme.cz).

Švadlenky v Jevišovce stále šijí roušky
Švadlenky stále šijí roušky, jsou potřeba i v době uvolňování karantény

O co chceme požádat vás? Všechny, kteří si v předprodeji zakoupili vstupenky, tímto prosíme o zaslání emailu na vstupenky@dunajovskekopce.cz. Email by měl obsahovat vaše číslo objednávky a formu odběru vína.

Jak nebo kde si víno můžete vyzvednout?

  • Od 20. do 21. 6. 2020 ve skladu Dunajovských kopců na ulici Hlavní 98, Dolní Dunajovice, a to v tyto dny od 9:00 do 12:00 h
  • v případě nemožnosti osobního odběru viz výše dopravíme víno přímo na vaši adresu (prosím uveďte ji v emailu spolu s číslem objednávky).
    Váš e-mail čekáme nejpozději do konce května a karton vína v hodnotě 1060 Kč, který si nemůžete osobně vyzvednout, zašleme nejpozději do konce června.
Vranovičtí se pustili do boje s erozí. Do výsadby stromů a keřů plánují největší investice v historii.
Boj s půdní erozí. Mezi lány vysazují aleje z lip i remízky z ptačích zobů

Děkujeme za pochopení v nastalé situaci a zároveň se už teď na vás těšíme v rámci „Léta otevřených sklepů“, které začíná už 29. 6. a pokračuje až do konce letních prázdnin 30. 8. 2020. Ochutnávku vín nejen nového ročníku 2019 tak můžete během celého léta podniknout u každého vinaře. Přesný rozpis otevření jednotlivých vinařství najdete již brzy na www.dunajovskekopce.cz.

Na viděnou při společném pohárku vín z Dunajovských kopců se za celý spolek už nemůže dočkat

Lubomír Tichý, předseda spolku