Přitom hostující Tatran byl před zápasem na pěkné páté příčce divizní tabulky. „Nasbírali dvacet bodů především díky kvalitní defenzivě, hodně zápasů odehráli vzadu na nulu. Klukům jsem ale přesto před zápasem říkal, že máme lepší mužstvo a nabádal jsem je k útočné aktivitě. Zatím totiž dost doplácíme na neproměňování šancí. Čtyři zápasy jsme prohráli 0:1, přitom jsem přesvědčený, že kdybychom využili šance z úvodu, tak bychom ty zápasy dotáhli do vítězného konce. Teď se nám to povedlo, když jsme si pomohli standardními situacemi. K ideálu měl ale náš výkon daleko,“ řekl k utkání lanžhotský trenér Milan Valachovič.

Lanžhot má momentálně poměrně úzký kádr, k zápasu se Ždírcem měl na lavičce k dispozici jen náhradního gólmana Klimeše a dva hráče do pole. „Máme menší potíže, Kleiber je po operaci ramene, Krejčíř vykartovaný. Už budeme muset v tomto počtu podzim dohrát, ale pokud se někdo další nezraní, tak by to neměl být problém. Víc mě mrzí slabá koncovka, k té si v týdnu budeme mít opět co říct,“ dodal Valachovič.

V příští kole se Lanžhot představí v neděli od 14.30 hodin na hřišti Polné, které patří aktuálně třetí místo v tabulce Divize D.

Sokol Lanžhot - Tatran Ždírec nad Doubravou 3:0 (1:0)Branky: 13. Dobšíček, 53. Čambal, 84. Bartoš. Rozhodčí: Ehrenberger – Zavřel, Šimoník. Žluté karty: Hílek, Mikúšek, Ciprys, Dobšíček, Weiss – Málek, Jiroutek, Novotný, Slavík. Diváků: 330.
Lanžhot: R. Bartal – Mikúšek, Tóth, Dobšíček, Ciprys – Šenk, Hílek, Šefčovič (77. Bartoš), T. Bartal – Vrábel (83. Weiss), Čambal. Trenér: Milan Valachovič.

Markéta a Dalibor Nedělovi jsou chloubou břeclavského Slováckého veslařského klubu.
Při veslování utíkám od problémů, říká mistr republiky Dalibor Neděla