Hranici třiceti branek za sezonu už v minulosti pokořil. „Když jsme postupovali s Valticemi do I. B třídy, dal jsem třiatřicet gólů. Třicítku jsem pokořil i v Charvátské Nové Vsi. Nejvíc gólů jsem dal naposledy za Sedlec, ale to byla IV. třída. Za půl sezony jsem tam dal pětatřicet branek, bohužel jarní část už se kvůli covidu nedohrála,“ vysvětlil kanonýr Deníku.

Aktuální ročník se chýlí ke konci a mužstvo Moravské Nové Vsi si počíná nad očekávání. „I když jsme měli pár výpadků, v nadcházejících zápasech jsme chyby napravili. Celý mančaft makal na sto procent a zaslouženě jsme soutěž ovládli. Před sezonou si klub vytyčil cíl – hrát do pátého místa, ale já jsem tušil, že máme na top trojku,“ neskrýval Křivánek.

Fotbalisté Bavor (v šedých dresech) porazili rezervu Kostic 8:1.
FOTOGALERIE: Bavory rozstřílely rezervu Kostic. Příští rok si zahrají III. třídu

Zda bude vítěz okresního přeboru v příští sezoně nastupovat v I. B třídě ještě není jasné. „Po okrese se mluví o tom, že Moravská postupovat nechce. Můžu prozradit, že to tak není. Měli jsme sezení, kde se postup probíral a ještě jedna schůze i s vedením klubu nás čeká. Zatím to vypadá, že bychom postup přijali, ale není to definitivní stanovisko,“ nechtěl předbíhat pětatřicetiletý forvard.

Podle něj je důležité splnit základní podmínky. „V žádném případě nemůžeme skočit do vyšší soutěže po hlavě. Říct si, že to nějak půjde, nestačí. Vedení klubu musí mít konkrétní plán, který bude fungovat. Když se podíváme na mančafty z Břeclavska v I. B třídě, zůstávají oproti týmům z Hodonínska pozadu. I Moravská Nová Ves je v lokalitě, která moc fotbalisty netáhne. Ty lepší si rozdělí Lanžhot, Břeclav a ostatní mají problém, proto sem berou hráče ze Slovenska,“ prozradil útočník, jenž má za sebou i angažmá v Rakousku.

Fotbalisté Lednice (v červených dresech) porazili 3:0 Valtice a tři kola před koncem sezony oslavili postup do krajského přeboru.
PODÍVEJTE SE: Fotbalisté Lednice oslavili postup do krajského přeboru

Jestli bude spojení Křivánka a Moravská Nové Vsi platit i v příští sezoně, je zatím otázkou. „Do konce sezony zbývají tři kola, proto nechci nic řešit. Mám další nabídku, ale v Moravská je skvělá parta. Po posledním utkání si sedneme a moje pokračování v klubu vyřešíme,“ dodal Křivánek.