Hosté začali úspěšně, již v šesté minutě otevřel skóre jejich nejlepší střelec Viktor Kacr, kterému přihrával David Nejezchleba.

Tři minuty před koncem poločasu domácí srovnali na 1:1, ale brzy po změně stran se dostali dorostenci MSK do dvoubrankového vedení. V 51.minutě střílel přesně Denis Víša za asistence Kacra a o osm minut později přidal svůj druhý gólový zápis Kacr, přihrával Adam Bařina.

Všechno bylo na nejlepší cestě k tříbodovému zisku, domácí fotbalisté se ale nechtěli s průběžným stavem spokojit a třemi brankami (v 64., 70. a 83. minutě) otočili skóre na konečných 4:3 ve svůj prospěch. „Naše branky padly po pohledných kombinacích. Škoda jen, že jsme vedení neudrželi. Zřejmě to bylo i tím, že jsme nastoupili s větším počtem mladších dorostenců, kteří teprve herně zrají. Nelze vytýkat dvě špatně odhadnutá vyběhnutí brankáře Miroslava Turka, po nichž domácí vyrovnali na 3:3. I v tomto případě platí, že chybami se člověk učí " komentoval brněnský výsledek nový trenér devatenáctky MSK Marcel Houška.

Prohrála i sedmnáctka

Stejně jako devatenáctka podlehla brněnské Spartě i sedmnáctka Břeclavi. Konečné skóre – 1:2.

Poločas přitom vyhráli, když se po samostatném úniku dostal Adam Bařina sám před brankáře Sparty.

Vyrovnaný zápas pokračoval i po přestávce. Domácí své šance dokázali ve dvou případech proměnit. Nejprve po chybném odkopu se dostal hráč Sparty sám před Romana Kalinu a srovnal na 1:1. Pak se za záda brankáře Břeclavi dostal míč, který po trestném kopu změnil po teči směr.

V závěrečném tlaku MSK se do šancí dostali David Nejezchleba a Matěj Kristoň. Měli ale vychýlenou mušku, a tak tři body zůstaly v Brně.