V městské části Břeclavi se hrál výborný fotbal hlavně v prvním poločase. Už po čtvrthodině hry se dostali domácí do vedení zásluhou zkušeného Libora Čecha. Ale další šance už domácí nevyužili, a tak odcházeli do kabin s nejtěsnějším vedením.

Jak se ukázalo, to vydrželo téměř celé utkání. Ve druhé půli se hra vyrovnala, oba týmy byly najednou v zakončení slabé. Domácí si sice vytvářeli šance, ale mířili buď hodně vedle nebo na hostujícího brankáře Honze po mnoha kličkách a kombinacích ani nevystřelili.

Oživení přišlo až v samém závěru. Téměř dvě stovky diváků s potleskem kvitovali, když na hřiště vběhl zkušený Zdeněk Masařík. Ten byl u zbývajících dvou branek.

Definitivní rozhodnutí o tom, že tři body zůstanou v Charvátské, totiž přišlo až pět minut před koncem utkání. To právě střídající Masařík využil podklouznutí obránce, sebral mu balon a naservíroval ho před prázdnou branku sniperovi domácích Tomáši Púčkovi. Ten se v zakončení nemýlil.

Jen o minutu později si slovenský útočník v dresu zeleno-bílých připsal svou šestnáctou branku v šestém zápase. To šli znovu Masařík s Púčkem na jediného obránce hostí a dvacetiletý Púček znovu sám před brankou nazaváhal. Byla to pro něj šestnáctá branka v šestém utkání. Dvěma trefami si tak ještě více upevnil vedoucí pozici v tabulce střelců okresního přeboru.

Charvátská Nová Ves – Velké Pavlovice B 3:0 (1:0)

Branky: 15. Čech, 86 a 88. Púček

Diváků: 180

Sestava Charvátské Nové Vsi: Elsner – Boublík, Čech, Zámečník (Laža), Michna – Daněk, Holota (Střítecký Jan), Osička, Očovan – Púček, Husák Petr (Masařík)