„Protože jsem z Břeclavi, vracím se prakticky domů. V domácí první lize jsem toho ještě moc neodehrál, těším se na novou fotbalovou výzvu," tvrdí Jaroslav Diviš.

Ten už za Slovácko odehrál jeden ligový zápas v sezoně 2006/2007. V ročníku 2009/2010 si pak připsal jedenáct startů za Slovan Liberec, gólově se ale zatím v české nejvyšší soutěži neprosadil.

Pod Svatoplukem Habancem by se to mělo změnit. „Slovácko hledalo pravého záložníka, Hlúpik a Biolek jsou zranění. Jedna z alternativ jsem byl i já. V týmu navíc znám více hráčů," tvrdí usměvavý fotbalista.

Trenérům Slovácka se jeho schopnosti budou hodit. „Je to rychlostní typ hráče, který navíc umí dát gól, což je velké plus," přivítal novou posilu s otevřenou náručí Svatopluk Habanec.

Na Záhorí byl členem české legie a zároveň i služebně nejstarším hráčem celého týmu. Ve 108 zápasech slovenské ligy vstřelil 24 gólů, nastupoval pravidelně v národním poháru i evropské lize.

Teď mění červenomodré barvy za bílomodré. Na tamní fotbal ale nezanevře. „Do Senice je to ze Slovácka na skok, určitě se tam budu často motat," směje se ofenzivní záložník.