Hostující trenér Milan Bidmon, který na Břeclavsku v neděli dopoledne postrádal pouze zraněného brankáře Myšáka a potrestaného kapitána Pochylého, byl s výsledkem i předvedenou hrou spokojený. „Kromě druhé poloviny prvního poločasu jsme to zvládli velmi dobře. Byli jsme lepším týmem a utkání měli po většinu času pod kontrolou,“ řekl kouč Baníku.

Celek z Hodonínska začal ve Velkých Pavlovicích dobře a ve 20. minutě se ujal vedení. Po standardní situaci Chaloupky se do vzduchu zavěsil stoper Hlaváč, který prudkou hlavou překonal bezmocného gólmana Vdolečka a poslal hosty zaslouženého do vedení.

Hráči Dubňan se po vedoucí brance uspokojili a přestali hrát, čeho Slavoj využil k vyrovnání hry i skóre. Domácí za nepříznivého stavu zahrávali velké množství standardních situací. Po trestném kopu se krásně do šibenice trefil Marek Stehlík a bylo to 1:1.

Fotbalisté FC Veselí nad Moravou (v tmavým dresech) porazili ve šlágru 23. kola I.A třídy skupiny B vedoucí Krumvíř 3:1. Sobotní duel sledovalo 350 diváků.
Veselí ve šlágru přehrálo Krumvíř a stáhlo ztrátu na jediný bod

Další slibné příležitosti soupeře zneškodnil mladý brankář Radim Hruboš, jenž dostal příležitost místo zraněného Novotného.

Dubňanům skvěle vyšel vstup do druhé půle. Po parádním Soldánově vysunutí byl v domácí šestnáctce faulován Chaloupka a sudí Kosička nařídil proti Slavoji penaltu, kterou kanonýr Koryčánek bez problémů proměnil. Následně byl blízko třetího gólu Sviták. Ten si však na Vdolečka nepřišel. Hosty uklidnil až výborný obránce Hlaváč. Čtyřiadvacetiletý stoper se podruhé v zápase prosadil po rohovém kopu Krejčiříka a nepovedeném zákroku domácího gólmana, když zblízka hlavou poslal míč do odkryté branky.

Velké Pavlovice v poslední minutě definitivně dorazil střídající Luděk Silný, jenž po centru krajního beka Juřici bez problémů usměrnil do sítě. „Jsem spokojený. Kluci těžký zápas zvládli. Tři body jsou zcela zasloužené,“ dodal Bidmon.
Jeho tým nyní čeká domácí duel s poslední břeclavskou rezervou.