Skóre se poprvé měnilo již v páté minutě, když rozhodčí nejprve ponechal Nigerijcům výhodu, když ale pokazili přihrávku, tak jim míč vrátil. Než se stačil zformovat obranný val hráčů MSK, kteří se již vysouvali vpřed, bylo to po snadném průniku 0:1.

A o pět minut později po zbytečném faulu v šestnáctce domácích zvýšili Afričané své vedení na 2:0. Pak se hra vyrovnala a přišly i šance celku MSK, korunované dvěma brankami.

Na 1:2 snížil ve 20. minutě Tomáš Novák tečovanou střelou, za dalších šest minut vyrovnal na 2:2 přízemní střelou z hranice šestnáctky Tomáš Košut. Do konce poločasu se střídaly rychlé akce na obou stranách, hodně se bojovalo o míč ve středu hřiště.

Sestava MSK U17: Kunický (41.Fojtů) – Horčička, Večeřa (41.Vilušinský), Svoboda, Hovězák – Mácsai (41.Hykl), Vu Van, Košut, Novák – Simonyi, Bílek (41.Radkovič)

Druhý poločas přinesl znovu rychlé branky Nigerijců. Po devíti minutách hry se dostali díky přesné hlavičce do vedení, v 53.minutě střelou z rohu šestnáctky zvýšili na 4:2. V první čtvrthodince druhé půle měli ještě několik dalších nadějných příležitostí ke vstřelení gólu, teprve pak se hra opět vyrovnala a mohli skórovat i dorostenci MSK.

Jejich největší šanci spálil Richard Simonyi, který dostal dobrou přihrávku od Vojtěcha Hovězáka, ale ze dvou metrů poslal míč do rukou brankáře Nigérijců.

V posledních pěti minutách zápasu se hosté trefili ještě dvakrát a navýšili tak své vítězství na 6:2.

„Byla to vítaná konfrontace s velmi kvalitním soupeřem. Výsledek mohl být pro nás příznivější, kdybychom se nenechali zaskočit v úvodu obou poločasů rychlými brankami," komentuje průběh zápasu, který se hrál na velmi těžkém terénu, trenér sedmnáctky MSK Karel Bečka.

Ve čtvrtek 28. února od 14 hodin se břeclavská devatenáctka utká na domácí umělce s výběrem dvacetiletých Nigerijců.