Dvojice Zdeňka Benešová a Ondřej Žďárský ve Valticích na Břeclavsku vypalují z hlíny starou metodou unikátní kvevri nádoby a amfory pro víno. Metoda výroby vína v kvevri pochází z Gruzie.
Zdroj: Deník / Přemysl Spěvák
Dvojice Zdeňka Benešová a Ondřej Žďárský ve Valticích na Břeclavsku vypalují z hlíny starou metodou unikátní kvevri nádoby a amfory pro víno. Metoda výroby vína v kvevri pochází z Gruzie.
Zdroj: Deník / Přemysl Spěvák
Dvojice Zdeňka Benešová a Ondřej Žďárský ve Valticích na Břeclavsku vypalují z hlíny starou metodou unikátní kvevri nádoby a amfory pro víno. Metoda výroby vína v kvevri pochází z Gruzie.
Zdroj: Deník / Přemysl Spěvák
Zdroj: Deník / Přemysl Spěvák
Speciální pec pro vypalování kvevri nádoba a amfor.
Zdroj: Archiv Valtické amfory
Dvojice Zdeňka Benešová a Ondřej Žďárský ve Valticích na Břeclavsku vypalují z hlíny starou metodou unikátní kvevri nádoby a amfory pro víno. Metoda výroby vína v kvevri pochází z Gruzie.
Zdroj: Deník / Přemysl Spěvák
Dvojice Zdeňka Benešová a Ondřej Žďárský ve Valticích na Břeclavsku vypalují z hlíny starou metodou unikátní kvevri nádoby a amfory pro víno. Metoda výroby vína v kvevri pochází z Gruzie. Foto: archiv Valtické amfory
Zdroj: Deník / Přemysl Spěvák