Jana Procházková vyrábí v Rakvicích na Břeclavsku řemeslnou domácí zmrzlinu. Sjíždějí se na ni místní, turisté i lidé ze širokého okolí.
Zdroj: Deník/Iva Haghofer
Jana Procházková vyrábí v Rakvicích na Břeclavsku řemeslnou domácí zmrzlinu. Sjíždějí se na ni místní, turisté i lidé ze širokého okolí.
Zdroj: Deník/Iva Haghofer
Zdroj: Deník/Iva Haghofer
Jana Procházková vyrábí v Rakvicích na Břeclavsku řemeslnou domácí zmrzlinu. Sjíždějí se na ni místní, turisté i lidé ze širokého okolí.
Zdroj: Deník/Iva Haghofer
Jana Procházková vyrábí v Rakvicích na Břeclavsku řemeslnou domácí zmrzlinu. Sjíždějí se na ni místní, turisté i lidé ze širokého okolí.
Zdroj: Deník/Iva Haghofer
Jana Procházková vyrábí v Rakvicích na Břeclavsku řemeslnou domácí zmrzlinu. Sjíždějí se na ni místní, turisté i lidé ze širokého okolí.
Zdroj: Deník/Iva Haghofer
Jana Procházková vyrábí v Rakvicích na Břeclavsku řemeslnou domácí zmrzlinu. Sjíždějí se na ni místní, turisté i lidé ze širokého okolí.
Zdroj: Deník/Iva Haghofer
Jana Procházková vyrábí v Rakvicích na Břeclavsku řemeslnou domácí zmrzlinu. Sjíždějí se na ni místní, turisté i lidé ze širokého okolí.
Zdroj: Deník/Iva Haghofer
Jana Procházková vyrábí v Rakvicích na Břeclavsku řemeslnou domácí zmrzlinu. Sjíždějí se na ni místní, turisté i lidé ze širokého okolí.
Zdroj: Deník/Iva Haghofer
Jana Procházková vyrábí v Rakvicích na Břeclavsku řemeslnou domácí zmrzlinu. Sjíždějí se na ni místní, turisté i lidé ze širokého okolí.
Zdroj: Deník/Iva Haghofer
Jana Procházková vyrábí v Rakvicích na Břeclavsku řemeslnou domácí zmrzlinu. Sjíždějí se na ni místní, turisté i lidé ze širokého okolí.
Zdroj: Deník/Iva Haghofer
Jana Procházková vyrábí v Rakvicích na Břeclavsku řemeslnou domácí zmrzlinu. Sjíždějí se na ni místní, turisté i lidé ze širokého okolí.
Zdroj: Deník/Iva Haghofer
Jana Procházková vyrábí v Rakvicích na Břeclavsku řemeslnou domácí zmrzlinu. Sjíždějí se na ni místní, turisté i lidé ze širokého okolí.
Zdroj: Deník/Iva Haghofer
Jana Procházková vyrábí v Rakvicích na Břeclavsku řemeslnou domácí zmrzlinu. Sjíždějí se na ni místní, turisté i lidé ze širokého okolí.
Zdroj: Deník/Iva Haghofer