S tímto výběrem se zúčastnily mezinárodního měření sil ženských týmů, které je považováno za neoficiální mistrovství světa v této kategorii. Pražského turnaje se zúčastnily dva týmy z Kanady, dále výběr z USA, Švédska, Itálie a Maďarska doplněné o hráčky z Rakouska a Slovenska. Český výběr sestavil hned dvě družstva.

V „červeném“ týmu ČR, který byl složen z českých hráček s většími reprezentačními zkušenostmi, se v útoku představila Sára Sadílková.

Hráčky tohoto týmu měly za sebou úspěšnou reprezentační sezónu bez jediné prohry a své zkušenosti dokázaly zúročit i na turnaji, kde si počínaly suverénně.

Jedinou větší překážkou pro ně byl kanadský výběr , který udolaly ho až po samostatných nájezdech. Na výborné týmové bilancí osmi výher se Sadílková podílela dvěma brankami a čtyřmi asistencemi a mohla si tak potěžkat pohár pro vítěze a domů se veze i medaili.

Sabině Duroňové se tolik nedařilo. Ta nastoupila v méně zkušeném „bílém“ týmu na svém postu obránce a bodově se neprosadila. Její tým dokázal porazit jen evropský výběr, zbytek soupeřů byl nad síly „bílých“. Ty nakonec obsadily šesté místo z osmi.