Druhým třídám se v silné konkurenci nedařilo, uhráli jen remízu s Kometou Brno a zbytek zápasů prohráli, z čehož bylo logicky poslední místo v tabulce.

To třetí třídy ukázaly svou sílu. První zápas s Hobou Bratislava sehrály v pohodovém tempu, když Bratislava po dlouhé cestě byla ještě asi v autobuse. Výsledkem byl dvouciferný rozdíl ve skóre. A výsledek? 19:1!

Druhý zápas s Kometou byl již vyrovnaným. Naše lvíčata zažila hororovou minutu a půl, kdy Kometa odskočila na rozdíl tří branek. Každopádně ve druhé polovině naši kluci s velkým úsilím vyrovnali a dovedli zápas k zasloužené remíze.

Zápas se Zlínem byl přesně opačný. Poté, co po první polovině lvíčata vedla 3:1 a ihned po obrátce přidala další dvě branky, najednou začala kupit chyby a Zlín minutu před koncem srovnal.

Naopak Opava za břeclavskými hokejisty od počátku zaostávala. Sice se ve druhé části nadechla k náporu a třemi rychlými góly se snažila zápas zdramatizovat, kluci již nezopakovali výpadek se Zlínem a dalšími brankami v síti Opavských dovedli utkání k vítězství. Před posledním zápasem tak byla tabulka velmi vyrovnaná a Břeclavští mohli obsadit první, ale i čtvrté místo.

Od počátku se do domácího Uničova pustili s vervou. Zápas byl vyrovnaný, ale jeden podstatný rozdíl se přece jenom našel. Břeclav střílela branky. Kluci si zápas pohlídali a dovedli k vítězství. Zbývalo jen čekat, jak se odehraje poslední utkání v břeclavské skupině.

Kometa hrála s Hobou Bratislava a pro naše prvenství nesměla zvítězit o více než třiadvacet branek. Chvíli to vypadalo, že se to povede. Po šesti minutách vedla už 8:0. Ale Bratislava zabrala a pohlídala našim lvíčatům první místo v turnaji. Břeclavská lvíčata po zářijovém vítězství na turnaji v Olomouci, podruhé během měsíce dobila Olomoucký kraj, tentokráte v Uničově.