Vítězem internetového hlasování se stala alternativní rocková kapela Sto Korun! ze Slovenska, která získala 975 hlasů. Druhá skončila břeclavská skupina Emplane s 827 hlasy. Třetí místo a zároveň postup od odborné poroty pak získala rock–popová kapela Šroti z Dolních Bojanovic. „Velký zájem veřejnosti o soutěž kapel nás velmi potěšil," komentoval úspěch facebookové soutěže člen správní rady pivovaru Jan Svoboda.

Vedle pozvaných hvězd Horkýže Slíže, Walda Gang, Michala Hrůzy s kapelou a Argemy tak na stejném pódiu vystoupí i skupiny Sto Korun!, Emplane a Šroti. Do soutěže se přihlásilo celkem 43 kapel, 
v užším finále hlasovaly téměř tři tisíce fanoušků.

Hudební program slavností, které se konají v sobotu jedenáctého června, je tak kompletní. Na návštěvníky ale čekají ještě další překvapení. Pivovar Břeclav připravuje například křest nového piva. „Jakého, to zatím neprozradíme. Ale bude to novinka pro letní sezonu," poodhalil Svoboda. Jak dodal, každý návštěvník akce s platnou vstupenkou se bude moci zdarma vydat na prohlídku pivovaru.

Do konce března trvá možnost zakoupit si vstupenky 
v předprodejích za zvýhodněnou cenu 250 korun. Lístky jsou k dostání ve vybraných prodejnách ENAPO. Rezervované vstupenky si zájemci mohou nechat zaslat prostřednictvím České pošty nebo je převzít přímo v Zámeckém pivovaru Břeclav. Děti do 120 centimetrů výšky mají vstup zdarma.