Akci opět zorganizovala agentura Martin Production. „Počítáme s tím, že od jedné hodiny by měly být na hlavní třídě otevřené stánky s víny jednotlivých vinařství, stánky s občerstvením a také opět atrakce pro děti. Jelikož pevně věříme, že se nám z této akce podaří vytvořit každoroční dlouholetou tradici, tak bychom tuto část odpoledne nadále rádi rozšiřovali i o různé soutěže," uvedl zpěvák a pořadatel v jedné osobě Martin France.

Samotný koncert pak odstartuje v šest hodin večer. „Pokud se poštěstí, tak by jej měla zahájit opět jako v loňském roce hrou na saxofon Kateřina Vlastová, která se statečně pere se zákeřnou a vzácnou nemocí motýlích křídel," řekl France.

Agentura Martin Production spolupracuje se sdružením Debra sídlícím ve Fakultní nemocnici Brno již několik let. To od roku 2004 pomáhá lidem, kteří trpí právě nemocí motýlích křídel. Hlavní patronkou a velikou podporou je herečka Jitka Čvančarová. „Lidé s touto chorobou mají extrémně citlivou kůži. Ta je velmi slabá jako křídla motýlů a tvoří se na ní puchýře. Jakýkoliv dotyk může otevřít ránu," přiblížil příznaky nemoci pořadatel.

Za koncert zaplatí zájemci dvě stě korun. Výtěžek akce poputuje na pomoc nemocným lidem. „Podmínkou pro účinkující na této akci je bezpodmínečné zpívání naživo," nechal se slyšet France.

Vstupenky je možné zakoupit v sítích Ticketstream nebo přímo na místě. Děti do osmi let mají vstup zdarma.

koncert nabídneNa koncertě 26. září od 18.00 hodin zazpívá v Dolních Dunajovicích Ilona Csáková, Jitka Zelenková, Leona Machálková, Martin France, Martin Maxa, Roman Vojtek, Světlana Nálepková, Martin Harich, Kamila Nývltová, Jan Bendig, Markéta Zehrerová, Vítek Pokorný.