Michal Nesvadba přiveze na Břeclavsko novou součást svého vystoupení. A to malování samolepicí páskou do prostoru. Vystoupení také slibuje řadu soutěží pro malé diváky. Nebudou chybět ani známé loutky z televizního pořadu.

Syn českého kreslíře Miloše Nesvadby kráčí dál v rodinných šlépějích. Pořadem Kouzelná školka, který Česká televize vysílá už jedenáct let, navazuje na dětské pořady založené jeho otcem.

Michal Nesvadba vystudoval hudebně dramatický obor na pražské konzervatoři. Proslavil se v absolventském Mimtriu se Světlanou Nálepkovou a Václavem Upírem Krejčím. Režíroval i baletní představení či lední show.

Ve velkopavlovické sokolovně předvede to nejlepší ze své televizní show. Vystoupení bude pod širým nebem. V případě nepřízně počasí se však přesune dovnitř do sokolovny.

Vstupenky na představení lze zakoupit v předprodeji v Turistických informačních centrech ve Velkých Pavlovicích, Hustopečích a Zaječí.

Po dvou vstupenkách vyhrála i trojice čtenářů Nového života, kteří nejrychleji a správně odpověděli na soutěžní otázku. Skřítek z Kouzelné školy se jmenuje František. Šťastnými výherci jsou Veronika Hrzánová z Brumovic, Luďka Švrčková z Velkých Bílovic a Petr Pelikán z Habrovan.

PETR VLASÁK