„Co se týče zpěvu, myslím, že Klaus Meine by mohl akorát tak závidět, včetně celých Škorpionů. Bylo to dobré,“ pochválil vystoupení Jiřího Zonygy porotce Ondřej Soukup. Pochvalu si vysloužil i od frontmana skupiny Olympik Petra Jandy a textařky Gábiny Osvaldové.

Přestože Zonyga bodoval v Noci zlomených srdcí, sám srdce zlomené nemá. Už v jednom z minulých dílů X Factoru vyznal přes televizní obrazovky lásku své manželce Heleně. „Jsem strašně rád, že ji mám. Další dítě ale neplánujeme. Zaplať Pánbůh za to, že máme Tamarku. Možná jsem jeden z mála chlapů, který nikdy po synovi nepásl. Vždycky jsem chtěl holky,“ vyznal se.

Další příležitost poslechnout si Zonygu naživo budou mít televizní diváci už v neděli. Tématem šestého finálového večera bude Banánová noc, při které mají zaznít podmanivé melodie z jižních krajů.

Jak se s tím vypořádá Zonyga, který je v Břeclavi známější spíše pod přezdívkou Migas, se teprve ukáže. Jeho srdce totiž bije spíše pro tvrdý rock než pro populární melodie. Možná to ale díky tomu bude pro diváky i pro samotného Zonygu o to zajímavější.