Ledecký přiveze do břeclavského kina Koruna ve čtvrtek v sedm hodin večer osvědčené hity i vánoční písně.

Zpěvák Břeclavanům představí nové album nazvané Na konci duhy. Příchozí uslyší novinky v úvodní části vystoupení. Největší hity a koledy pak přijdou v druhé polovině.

Společně s Ledeckým vystoupí kapela s vokalistkami a český smyčcový M. Nostitz Quartet.

Hostem na jeho vánočním turné bude Šárka Adámková, která kromě klavíru a zpěvu zastane ještě další nástroje. „Každý rok si lámu hlavu s tím jak vymyslet první, nevánoční půlku koncertu. Letos se všichni těšíme na nové písničky z alba Na konci duhy. Pět z nich už jsme si otestovali na divácích letních festivalů. A fungují, jako kdyby je lidi znali už deset let," uvedl Ledecký. Kromě toho zazní i několik písní od zahraničních autorů jako jsou Bob Dylan či Sting.

Radosti 2015

V sobotu rozezní mikulovský zámek od půl osmé večer Aneta Langerová s koncertem nazvaným Radosti 2015. „Celé turné je pro mě nádherný zážitek. Jsem obklopena lidmi, se kterými je mi opravdu dobře. Dlouho jsem je hledala a věřím, že naše souznění je na pódiu znát," řekla Langerová.

Zpěvačka spolu s klavíristou, hudebním skladatelem a producentem Jakubem Zitkem pracovala dva roky na písních, původní hudbě a textech. Pro inspiraci se vydali na Šumavu, kde objevili dnes již zaniklou osadu Na Radosti. Místo jim učarovalo a pomohlo přivést na svět desku plnou příběhů.

Na turné Anetu doprovází kapela a smyčcové trio. Vedle písní z nového alba nebudou na koncertě chybět i starší skladby v nových aranžích.