Nehoda se stala se v sobotu před devátou hodinou večer. Na místě byly profesionální jednotky z Břeclavi a Hodonína. "V jednom z havarovaných vozidel byla zaklíněná osoba. Hasiči pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení odstřihli střechu, zraněnou osobu z vozu vyprostili a uložili do vakuových nosítek," uvedl mluvčí hasičů Filip Venclovský.

Ilustrační foto.
Lvi odmítli poslední nabídku města. Břeclavskému hokeji hrozí likvidace

Záchranáři na místě ošetřili celkem čtyři zraněné, které převezli do nemocnic. "Dva muži měli středně těžká poranění a zdravotníci měli podezření na poranění hlavy, proto převezli zraněné do břeclavské nemocnice. Další dvě zraněné osoby utrpěly lehká povrhová zranění a převezli jsme je do péče lékařů hodonínské nemocnice," upřesnila mluvčí záchranářů Barbora Truksová.

Hasiči pak zabezpečili havarovaná auta před vznikem požáru a vyčistili povrch vozovky od provozních kapalin a střepů. Skončili hodinu před půlnocí.

Ilustrační foto
Inspektoři: Zapa beton nelegálně čerpala vodu ze studny, zaplatí 116 tisíc korun

Nehoda se stala v Moravské Nové Vsi v Kamenné ulici u prodejny Coop na silnici I/55. "Příčiny nehody vyšetřujeme," uvedla policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.