Skok daleký: bronz.

Trojskok: stříbro.

Ve skoku dalekém se přitom zdálo, že vše bude jinak a Šestáková skončí mezi odpadlíky. Přešlápla první i druhý pokus a ocitla se ve svízelné situaci. Poté však přišel obrat.

Třetí pokus – 585 centimetrů a postup do finále, kde se zlepšila na 599 centimetrů, pátým a nejdelším pokusem dopadla do vzdálenosti 610 centimetrů­. Bronz.

Při trojskoku se úvodní scénář opakoval. První pokus, přešlap. Při reparátu ale dolétla na 13,14 metru a postoupila. V dalších pokusech se rozhodla riskovat, ale Brňanka Májková byla lepší. Se stříbrem je Šestáková přesto spokojená.

Kromě ní se na šampionátu představili další tři břeclavští atleti. Nezklamal žádný.

Jakub Uher se představil na krátkých vysokých překážkách. I přesto, že zaběhl letošní nejlepší výkon 14,92, chyběl mu jediný stupínek k postupu do finále. V rozběhu skončil na čtvrtém místě.

Běžec Roman Paulík si před začátkem mistrovství přál umístění v první sedmičce. Podařilo se. V závodě na 1500 metrů doběhl na šestém místě. Paulík v rychlém závěru držel šesté místo za čas 3:58,19 minut.

Jako poslední startoval nejmladší účastník Radek Juška ve skoku dalekém. Předem nečekal žádný zázračný výkon vzhledem k dlouhému zranění na začátku sezony a také přípravě na maturitu. První skok byl nevydařený a měřil jen 641 centimetru, druhým skokem skočil 718, což mu zajišťovalo finále.

Další dva pokusy byly přešlápnuté, pátý skok 725 byl nejdelší a bylo z toho páté místo. Celý závod měl nečekaný vývoj, když překvapivě vyhrál Sýkora z Třebíče (764), za sebou nechal favority Wagnera, Novotného i Pírka.