V návrhu celostátního žebříčku, který byl vytvořený na základě detailního propočtu získaných bodů v mistrovských soutěžích jsou všechny tři mistryně České republiky zařazené shodně jako neklasifikované (kvůli cizímu občanství) na pátém místě.

Nejlepší Češky

Žebříček vede trojice členek nejužší české reprezentace v pořadí Iveta Vacenovská (Askö Linz), Renáta Štrbíková (Tarnobrzeg) a Dana Čechová-Hadačová (Bingen/Münster). Za nimi jsou nejlepší dvě hráčky Hodonína Hana Matelová a Kateřina Pěnkavová, které měly Hodonínu vrátit mistrovský titul, dobře vykročily, ale v závěru finálové série selhaly.

Druhou pětku žebříčku České republiky, která výkonnostně následuje za třemi hráčkami MSK, tvoří Lenka Harabaszová (BSK Malenovice), Hana Bartošová, Karin Adámková, Dagmar Blašková (všechny SK Frýdlant nad Ostravicí) a Martina Smištíková (Neckarsulm). Mezi ně je vklíněna jako devátá neklasifikovaná čtvrtá hráčka MSK, Běloruska Katsiaryna Baravok.

Kromě Štrbíkové a Harabaszové oblékly v minulosti dres Břeclavi ještě Olesja Stachova (12. neklasifikovaná, nyní SK Dobré), Kristýna Mikulcová (13., holandská Scylla) a Lucia Truksová (17.neklasifikovaná, BSK Malenovice).

V bodovém pořadí, které je základem pro sestavení žebříčku, je uvedeno 264 českých hráček a 13 cizinek, které jsou na patřičných místech dle výkonnosti jako nezařazené. Do tohoto pořadí se dostalo i dalších pět mladých stolních tenistek MSK: Veronika Tušlová (61.), Magdaléna Šubíková (116.), Dagmar Kubinová (197.), Nikol Cerovská (215.) a Svatava Janků (252.).

Jen pro zajímavost, celostátní žebříček mužů vede osvědčená trojice Dmitrij Prokopcov (Hennebont) před Petrem Korbelem (HB Ostrov) a Tomášem Konečným (El Niňo Praha). Následují ještě Lubomír Jančařík (Králův Dvůr) a Jiří Vráblík (Miechowice). Hráči MSK mezi 283 zařazenými českými stolními tenisty nefigurují.