Sedmatřicetiletý závodník už ve svém věku vsadil na cyklistické pohodlí. „Bohemia cycling team mi prostě jen nabídl lepší finanční ohodnocení a zabezpečení na silničních závodech. Navíc v týmu už jsou jezdci, kteří umí v závodě pomoci, eventuálně mě zastoupit," komentuje změnu dresu Mlynář.

Specialista na silniční sprinty nezažil loni žádnou katastrofickou sezonu, ovšem ke spokojenosti mu něco chybělo. „Loňskou sezonu bych hodnotil jako horší povedlo se mi sice některé závody vyhrát, například pošesté Vinařskou padesátku nebo mé oblíbené Táborské okruhy, ale nebylo to ono," přiznal valtický cyklista.

Mlynářovu tréninku teplý leden přál. A únor na tom nebyl jinak. „V téhle době se již naplno věnuju přípravě na tento ročník, který bych rád otevřel tradiční Velkou cenou v Hlohovci a týden nato pojedu českou jarní klasiku Brno-Velká Bíteš-Brno,"dívá se rodák z Vrbna pod Pradědem na nejbližší akce v kalendáři.

Na jakém kole ovšem bude jezdit, ještě neví. „Kolo zatím ještě řešíme, protože v mé nestandardní velikosti jich moc k dispozici není. Tělo zatím poslouchá, občas něco zabolí, ale na to si v mém věku zvyknu. Musím. Vyhrávat mě totiž stále baví," dodal Mlynář.