V semifinále Němčičky porazily 2:1 na utkání Lednici. Dramatičtější průběh mělo druhé semifinále mezi Sokolem Klobouky a Sokolem Kobylí B. První dvě utkání se rozhodovala až v posledním zápasu, doma vyhrály Klobouky 9:8, venku stejným poměrem bodů prohrály. Druhé domácí utkání zvládly lépe a po výhře 9:5 se dostaly do finále, v němž nastoupily proti sobě dva nejlepší celky po základní části.

Zdálo se, že nic nemůže ohrozit suverenitu Němčiček, což dokladovaly úvodním domácím vítězstvím 9:3.

I v odvetě byl Zdeněk Prokeš neprůstřelný, porazil všechny čtyři hráče Klobouk. Radim Stávek a Václav Pinkas přidali po dvou bodech a protože v úvodní čtyřhře prohráli Prokeš s Pinkasem po dramatickém boji s dvojicí Volek-Sedláček 2:3, radovaly se z vítězství 9:8 Klobouky, které si tak vynutily rozhodující třetí utkání.

Jejich oporou ve druhém finále byl znovu Pavel Volek se třemi body a podílem na čtyřhře, dvakrát úspěšní byli Zdeněk Sedláček a Petr Svoboda, jednou Aleš Svoboda. Němčičky mohly znovu rozhodnut na vlastních stolech, ale nečekaně podlehly Kloboukům 4:9.

Toto utkání uzavřelo okresní soutěže. Sestupují Jevišovka B a Břeclav A. Nahradí je Kobylí C a Šitbořice A po úspěchu v play off okresním přeboru druhé třídy, z něhož sestupují Velké Hostěrádky A a Velké Němčice B.

Do okresního přeboru 2 postoupily Boleradice A a Perná B, jediným sestupujícím z okresního přeboru 3 je Břeclav B, kterou nahradí Lednice C.

O systému okresních soutěží pro následující sezonu se rozhodne na okresní konferenci v pondělí 23. května ve Velkých Pavlovicích.