V kategorii mladších žaček závodila Karolína Gulíšková. „Krátký program zajela Karolína velmi dobře, předvedla všechny povinné prvky. Bod za překročení délky programu, kdy jízdu ukončila po hudbě, ji stál minimálně v bodovém ohodnocení sedm míst," komentovala jedna z trenérek Mirka Myslivečková výkon své první svěřenkyně.

Po krátkém programu obsadila Gulíšková 21.místo ze čtyřiadvaceti závodnic.

Ve volné jízdě předvedla všechny dvojité skoky a obtížné piruety, která stačila na celkové 16.místo. Celkově to stačilo pouze na 40. místo v republikovém žebříčku.

O postup na mistrovství republiky se snažila v domácím prostředí osmiletá Ivana Kratochvílová. „Předvedla svoji nejlepší volnou jízdu sezony s axelem, dvojitým salchovem i toolupem a obdržela od rozhodčích rekordních 28,66 bodů. Vybojovala vynikající sedmé místo. Pětadvacátým místem v žebříčku se zařadila na mistrovství České republiky jako první náhradnice," vyzvedla výkon Kratochvílové trenérka.

Další břeclavské želízko v ohni, Gabriela Gulíšková, se domácího závodu nemohla pro nemoc zúčastnit nominace na mistrovství republiky ji tak unikla.

V kategorii mladších nováčků závodila Adriana Vaculíková, která se ve volné jízdě nevyvarovala chyby a nevycentrovaná pirueta ji stála cenné body a medaili. Skončila těsně pod pódiem.

Premiéru v kategorii nováčků měla Tereza Schweitzerová. Ukázala všechny jednoduché skoky, piruety a váhy a obsadila šestnácté místo.

Nejstarší závodnice oddílu závodily v kategorii žaček. Karolína Legdanová i přes pád u dvojitého rittbergera závod vyhrála. Také Pavla Izakovičová dosáhla na medaili. I přes pád u dvojitého flipa získala bronz.

Další závodnicí oddílu v této kategorii byla Magdaléna Koníčková. Domácí vystoupení jí stačilo pouze na čtvrté místo.

Součásti Velké ceny byl letos poprvé zorganizovaný i závod pro nejmenší členy oddílu Krasa v kategorii přípravky.  V té mohou závodit všichni bruslaři, kteří ještě nezávodili na oficiálních závodech.

Starší členky oddílu předvedly své sestavy, které pro ně sestavila jejich trenérka Jaroslava Letochová. Karina Konešová, Aneta Štollová a Leona Rucká předvedly své první vystoupení na ledě a sklidily také první opravdové ovace.

Ti úplně nejmladší krasobruslaři a krasobruslařky ve věku tři až šest let ze školičky bruslení předváděli za doprovodu své trenérky Kateřiny Výborné, bývalé závodnice oddílu Krasa, první jednoduché prvky. Na ledové ploše své umění na bruslích ukázali jmenovitě Tereza Darmovzalová, Veronika Izáková, Natálie Strušková, Isabella Caulfield  a chlapci David Šída a Radek Jamrich.