Ducára viděli domácí fanoušci v titulovém zápase vůbec poprvé. Šampiona těšila dobrá organizace akce a skvělá atmosféra. Znojemský boxer svého soupeře Procházku dostal k provazům ve druhém kole a bušil do něj, než nepadl k zemi.

Fotbalisté divizních Tasovic (v bílém) remizovali druhý červnový čtvrtek na domácím pažitu s celkem Velké Bíteše 1:1.
Tasovičtí fotbalisté vytěžili z posledního domácího zápasu proti Bíteši bod

"Jsem rád, že jsem potvrdil post české jedničky a ještě doma ve Znojmě. Prostě doma nemám o level konkurenci. Zápas proběhl podle plánu, první kolo jsem si soupeře klasicky oťukával. O přestávce jsme si s trenérem dali v uvozovkách povolení, že můžu na soupeře všechno vypustit," osvětlil civilním povoláním policista.

Moravský Krumlov Open 2022 ovládl domácí discgolfista Petr Striegler.
Discgolfový Moravský Krumlov Open opanoval domácí hráč Striegler

Ducár byl v souboji o český titul jasným favoritem. Oproti letošnímu duelu o světový titul WBA proti Miku Perezovi, ve kterém rodák z města nad řekou Dyjí padl v jedenáctém kole.

Bezmála čtyři sta dětí, mezi nimi i několik tříd ze ZŠ a MŠ Pražská ve Znojmě, absolvovalo první červnový pátek závody Běh pro radost v Městském lesíku.
OBRAZEM: Děti ze znojemských škol běhaly pro radost

"Zařadil jsem vyšší rychlostní stupeň a na soupeře pořádně nastoupil. Určitě jsem soupeře nechtěl podcenit, ale po prvním kole jsem cítil, že bych mohl zápas ukončit, tak jsem to udělal," uzavřel boxer.