Ve sklepení historického objektu, který před pár lety využívali leda tak bezdomovci, je totiž ode dneška vinotéka.
„Už asi sedm let jsem sondoval, jaké jsou zde podmínky pro skladování vína. Postupným měřením jsme zjistili, že jsou naprosto ideální,“ pochvaloval si trojnásobný sommelierský mistr Česka a Slovenska Libor Nazarčuk.

Vinotéka je velmi netradičně dispozičně vyřešena. Její plocha je totiž situována do půlkruhu. „Výrazně jsme to ovlivnit nemohli. Došlo jen k odstranění příčky v zadní místnosti. Na vše totiž dohlíželi památkáři,“ poznamenal Nazarčuk. „Třeba za barem máme dokonce stěnu z dobových cihel,“ zdůraznil.
Interiér je už sice téměř hotový, ještě ale bude trvat, než dostane nový kabát také zevnějšek vinotéky. „To nezáleží je na nás. Je potřeba zrenovovat celý zámek. Vím, že se o tomto kroku uvažuje. Kdyby se to podařilo, mohl by zámek přilákat i turisty,“ věří Nazarčuk.