Břeclavské Vánoce
KDY: sobota od 15.00 až 22. prosince
KDE: Sady 28. října, Břeclav
ZA KOLIK: neuvedeno

Zazpívá Petra Černocká, Pavel Novák, Poutníci i Jiří Zonyga a Klára Vojáčková. Lidé uvidí tradiční lidová řemesla a děti se zabaví ve vánočních dílnách, To vše ve vánočně vyzdobeném parku jehož dominantou bude vánoční strom.

K chuti přijde vhod vánoční punč, horká čokoláda, svařené víno, klobásy, sýry, zabijačkové speciality a další pochutiny. Tradičně ochutnají návštěvníci také Starostův svařák, jehož výtěžek bude věnován na charitativní účely. Vánoční program ukončí v sobotu 22. prosince tichý ohňostroj.

Vánoce pod radnicí v Mikulově
KDY: sobota od 11.00
KDE: Náměstí, Miklov
ZA KOLIK: neuvedeno

Mikulov - V sobotu proběhne již tradiční akce Vánoce pod radnicí, kdy se na Náměstí bude linout vůně svářeného vína, punče, gastronomických pochoutek, a to díky tradičnímu vánočnímu jarmarku. Po celý den budou na pódiu probíhat hudební a taneční vystoupení, vše zahájí v 11.00 hodin cimbálová muzika Veroniky Svačinové, od 13.30 hodin následuje taneční a hudební vystoupení z mateřské školky Habánská, od 13.45 hodin se představí děti z mateřské školky Sluníčko s doprovodem kapely fKomplex. Od 15.00 hodin vystoupí zpěvák, semifinalista jednoho z ročníku Česko hledá Superstar, Tomáš Löbl. Souběžně s vánočním jarmarkem, hudebními a tanečními vystoupeními, se bude konat také od 11. do 16. hodiny v Národním domě třetí ročník tzv. „Blešáku“, což je komunitní tržík, na kterém získáte možnost zakoupit neotřelé dárky a dát tak nový život starým věcem. Večer proběhne vánoční koncert v podání zpěváka Petra Bendeho s kapelou a místním sborem Gaudium, koncert se uskuteční v městském kině od 19. hodiny večerní, poslední volné vstupenky za 499 Kč jsou k zakoupení v TIC Mikulov a na webu ticketstream.cz.

Na Rockových Vánocích zahraje Alkehol, Limetall a Aliens
KDY: sobota v 19.00
KDE: sokolovna, Velké Pavlovice
ZA KOLIK: neuvedeno

Velké Pavlovice – Netradičně v zajetí rocku si užijí Vánoce posluchači v sokolovně ve Velkých Pavlovicích. V sobotu v sedm hodin večer tam na koncertě zahrají kapely Alkehol, Limetall a Aliens.

Vánoční koncert v Podlužanu zahájí Schola
KDY: neděle v 16.00
KDE: sál Podlužanu, Lanžhot
ZA KOLIK: 100 korun

Lanžhot – Sborové i sólové písně českých i světových autorů zazní v neděli od čtyř hodin odpoledne v sále Podlužanu v Lanžhotě. V podání Scholy Lanžhot pod vedením Terezy Zonygové. Na Vánočním koncertu pro radost zazpívá Tereza Zonygová a Šárka Drozdová o klavírní doprovod se postará Jana "Marzík" Lukášová. Vstupné je sto korun. Koncert pořádá město Lanžhot.