Mezi sociální demokraty vstoupil v roce 2009 a brzy se dostal do výboru tamní stranické buňky. O dva roky později ho většina zastupitelů zvolila místostarostou. Ve vedení vydržel jen několik měsíců.

Do posledních komunálních voleb sice vedl kandidátku ČSSD, ale v roce 2016 ji opustil. Vstoupil do Řádu národa, za který kandidoval na poslance. Pár měsíců před volbami si vysloužil kritiku nejen od vedení radnice za to, že zavolal strážníky, aby legitimovali pár turistů. Muže popsal jako urostlého černocha. Šlo o turisty ze Spojených států.

Hodonínský zastupitel Roman Sedlačík svolal shromáždění před hodonínskou radnicí, aby vysvětlil svůj postup v případě, kdy zavolal městské strážníky na cizince procházející na Národní třídě.
Místostarosta převzal šek, starostu nazval Sedlačík ubožákem

Přibil měl získat mandát už krátce po volbách, jenže po přepočítání hlasů o něj přišel. „Chci vystoupit už na úterním jednání, téma se asi vedení radnice líbit nebude,“ předeslal, ale zatím odmítl upřesnit, o čem hodlá mluvit.

Také on ve volebním období opustil sociální demokracii. Do poslanecké sněmovny kandidoval za Občanskou demokratickou alianci, stále je člen této strany.

Anežka Kašpárková z Louky obnovovala malbu na tamní kapličce.
Zemřela Anežka Kašpárková. Její ornamenty na kapličce obdivoval celý svět