Zápas se koná v sobotu u příležitosti sta let hodonínské kopané. Utkají se legendy FC Hodonín s týmem Pavla Nedvěda, který budou tvořit z části stříbrní fotbalisté z mistrovství Evropy v roce 1996.

Na stadion U Červených domků přijedou také Vladimír Šmicer, Jan Suchopárek, Karel Rada, Michal Horňák, Petr Kouba, Karel Poborský, Luboš Kubík, Jaromír Blažek, Zdeněk Grygera, či Radek Bejbl. Benefičním utkání podpoří projekt Školky v pohybu.

Kromě zápasu, který začne ve čtyři hodiny odpoledne, je připraven bohatý program. Benefičnímu zápasu bude předcházet křest nového hřiště s umělou trávou, je nachystán i turnaj nejmenších fotbalistů. „Každá vstupenka v hodnotě 199 korun je zároveň lístkem do slosování o zajímavé ceny. Vyhrát můžete například zájezd do Turína na fotbalové utkání Juventusu, stylový gril či fotbalový dres s podpisy účastníků benefičního utkání,“ láká na utkání Pavel Kotásek, zástupce generálního partnera akce společnosti MND.

Soutěžte s Deníkem Rovnost a Týdeníkem Slovácko o vstupenky na tento zápas. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku: Který tým porazil Českou republiku ve finále Eura 1996? Správné odpovědi posílejte do pátečních (4. května 2018) 14.00 na adresu dagmar.slagorova@denik.cz a nezapomeňte uvést své jméno. Vybraní výherci dostanou po dvou vstupenkách na toto výjimečné utkání.

Utkání začne v sobotu 5. 5. v 16.00 hodin.

Předzahrádka jedné z restaurací. Ilustrační foto.
Brňané nespí kvůli hluku ze zahrádek. Někteří na hosty lijí vodu