Vypovídat přišlo několik lidí, kterým podle státního zástupce Milana Richtera Samuel poskytl drogy. „Znám ho, ale drogu jsem od něj nikdy nekoupil ani nedostal. Nechápu, proč jsem vůbec u soudu. Nemám k tomu co říct," řekl první ze svědků.

Další muž se vyjádřil opačně. „Pervitin jsem od Samuela dostával asi pět měsíců před tím, než ho zavřeli. Dostal jsem ho od něj asi pětkrát. Někdy to bylo za protislužbu, třeba jsem mu přezul gumy u auta. Jindy jsem za drogu platil," popsal své obchody s obžalovaným svědek. Dodal, že od Samuela dostal vždy přibližně půl gramu drogy a v případě, že platil, částka byla pět set korun.

O tom, že obžalovaný údajně drogu prodával dalším lidem, svědek nic nevěděl. Když se ho státní zástupce zeptal, kolik Samuelovi za drogu dal celkově peněz, muž uvedl pět tisíc korun. „Takže mi dávku prodal možná i desetkrát," dodal svědek.

V neprospěch obžalovaného vypověděl i jeho bývalý kadeřník. „Samuela znám asi od roku 2010. Přibližně rok ke mně chodil na stříhání. Kupoval jsem si od něj pervitin v ceně tisíc korun za gram. Za celou dobu jsem koupil nanejvýš dvanáct gramů a dalších pět dostal zadarmo," sdělil kadeřník. Přiznal se i k tomu, že pro obžalovaného minimálně jednou na svoje jméno koupil chemikálie.

Další muž se pokusil svoji svědeckou výpověď odepřít. „Bojím se o svoji rodinu," řekl soudu. Nakonec uvedl, že od si od Samuela jednou pervitin koupil a dvakrát ho dostal zadarmo.

Samuel reagoval na výpovědi všech svědků. „Popírám, že bych mu někdy poskytl nějakou drogu," zopakoval několikrát.

Na verdikt si všech šest obžalovaných počká minimálně do čtvrtka.