Před kamery se postaví známé tváře z předchozích dílů. Diváci uvidí Kryštofa Hádka, Lukáše Langmajera, Miroslava Táborského i Terezu Voříškovou, provdanou Ramba. Pro tu bylo rozhodování o návratu složitější než pro ostatní. „Na první schůzce jsem byla vyloženě proti. Pak jsem si ale přečetla scénář Matěje Podzimka a vyrazilo mi to dech. Proto jsem se nakonec rozhodla to vzít,“ vysvětlila Ramba.

Na Farmě Pálava u Mikulova otevřeli členové Kvevri klubu nádobu o objemu 1150 litrů. Zrálo v ní Chardonnay. Obří kvevri patří vinařství Tomáše Vicana, producenta seriálových Vinařů.
Producent Vican: Nazrál čas na třetí Bobule

Na natáčení se těší zejména Lukáš Langmajer, představitel Jirky. „Jde o letní komedii, která má vyhnat chmury z hlavy, to všechno na pozadí vinařské tématiky a krásné krajiny,“ pochvaloval si.

Ilustrační snímek.
Seriál Vinaři? Jen ne Bobule, uvedl několikanásobný vinař roku Valihrach

Do kin půjde nový film dvanáctého března. A na co se mohou diváci těšit? Hlavní hrdinové příběhu Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali majiteli vinice a rodiči dvojčat. Kromě problémů v manželství řeší i krádeže na vinici.

KATEŘINA VAJSOVÁ