Zdeňka Frýbertová, Míra Kaplan a Milan Kura navštívili se svým projektem Radosti dětem malé pacienty v Nemocnici Břeclav a dětský domov v Mikulově.V září se fitness závodnice dala dohromady s dalšími nadšenci, kteří ukrajují kus svého volného času pro dobrou věc. „Společně se všichni známe z týmu Menšíkovy jedenáctky. Dohodli jsme se, že když se blíží ty Vánoce, tak uděláme radost dětem. Ať už nemocným, nebo bez rodin," říká Frýbertová, která společně s Mírou Kaplanem ze Žďáru nad Sázavou a Milanem Kurou z Uherského Hradiště rozjela projekt Radosti dětem. Stejně tak i Menšíkova jedenáctka je fotbalový tým umělců a sportovců, který svými zápasy pomáhá.

Trojice má za sebou už návštěvu onkologie ve Fakultní nemocnici v Brně, dětského domova Dagmar či Klokánku. „Míra Kaplan moderuje dětské akce, Milan Kura je výborný klaun. Vzájemně se doplňujeme a podle situace improvizujeme," popisuje žena.Zdeňka Frýbertová, Míra Kaplan a Milan Kura navštívili se svým projektem Radosti dětem malé pacienty v Nemocnici Břeclav a dětský domov v Mikulově.

V nemocnicích chodí po pokojích s maňáskovým představením, zpívají a povídají si s malými pacienty. „Úžasná byla například návštěva domova Dagmar, kde se děti do našeho programu s chutí zapojily. Já jsem si dokonce ještě po akci cestou domů v autě zpívala," usmívá se čtyřicetiletá fitnesska, která se charitě věnuje řadu let a rovněž plánuje v příštím roce i přípravu na reprezentaci České republiky v kategorii Bikiny fitness masters.

Již nyní mají s projektem další plány. „V únoru plánujeme karnevaly či akci ke Dni dětí. Do našeho programu zařadíme také hendikepované děti. Tímto bychom i rádi poděkovali všem,kteří se do projektu zapojili a společně s námi udělali dětem radost dárky," zmínila matka dvou dětí.

Zdeňka Frýbertová, Míra Kaplan a Milan Kura navštívili se svým projektem Radosti dětem malé pacienty v Nemocnici Břeclav a dětský domov v Mikulově.