„Účastnili jsme se už poněkolikáté. Letošní rok byl ale výjimečný. Podařilo se nám totiž obsadit hned první tři místa. U poroty jsme zvítězili s tradiční houbovou klobásou a s trvanlivou klobásou Fuet. Ta zachutnala i veřejnosti,“ přiblížil košt Tlustý.

Ten se se svým týmem trojnásobným vítězstvím pasoval na absolutního vítěze Koštu o krále slováckej klobásky. „Bez kvalitních lidí bychom toho nedosáhli. Největší zásluhu na tom má můj šéfkuchař a hlavní technolog Honza Osička, který není vyučený řezník, ale je to chlap na správném místě. A také Pavel Brumovský, který nám s výrobou pomáhá. Dále provozní Petr Hýbl a má skvělá manželka Petra. To jsou lidé, bez kterých bychom neuspěli. V tak těžké době, kdy se vytratila pokora, úcta a respekt,“ zdůraznil Tlustý.