Poprvé se o soutěži, kde nerozhodují pouze míry a fyzická krása, dozvěděla přes loňskou vítězku. „Později jsem se o soutěž začala zajímat sama. Má i charitativní podtext a rozhodují v ní také charakterové vlastnosti, osobnost a sympatie," říká třiadvacetile­tá žena.

Poslala si přihlášku a čekala. Nakonec ji pozvali na casting, ze kterého se z třiceti dívek probojovala mezi desítku finalistek. „Na finále byly klasické disciplíny jako rozhovor s moderátorem, promenáda v plavkách a samozřejmě na závěr přehlídka krásných společenských šatů. Nejvíc jsem si však na této soutěži užila taneční vystoupení nás všech finalistek. Celý večer se povedl i díky úžasným pořadatelům. Díky nim jsme nebyly nervózní a galavečer jsme si všechny užily," vypráví Břeclavanka, pro kterou to byla v pořadí již pátá soutěž.

Už má za sebou Miss Víno 2012, kde získala titul druhé vicemiss a miss sympatie. Dále Miss léto 2013 opět se ziskem druhé vicemiss. V Kočce rádia Jih 2014 byla první vicekočkou a v roce 2014 v Miss Face dosáhla na miss face internet.

S Miss czech press se loučila rovněž s korunkou na hlavě. Ziskem 1927 hlasů se stala miss sympatie. „Tento titul se volí většinou vždy na základě hlasů od lidí. Moc si toho vážím, protože vidím, jakou velkou podporu od nich mám. I kdybych k tomuto titulu například získala ještě první místo, tak sympatie pro mě stejně bude znamenat víc," přiznává.

Jednu z cen, kterou si odnesla, byl i zájezd do Paříže. „Moc mě potěšil. Už vím, koho si přesně vezmu. Moje babička se tam vždycky chtěla podívat. Díky výhře jí ten sen můžu splnit," usmívá se soutěžící, které je modeling koníčkem.

I nadále chce mladá Břeclavanka soutěžit. „Baví mě to a naplňuje. Mým hnacím motorem jsou rodiče a přítel. Mám v nich neskutečně velkou podporu. Navíc bych místo ve vitríně určitě aspoň ještě na jednu korunku našla," směje se čerstvá miss sympatie.