Pro za pár dní pětadvacetiletého fitness trenéra je to první zkušenost s podobnou soutěží. „Dříve jsem se účastnil jenom v roli pozorovatele a jednou jsem byl v porotě při ženském castingu,“ vypráví Pospiš.

Nepřímo jej ovlivnila při rozhodování i bývalá přítelkyně Monika, která se v modelingu pohybuje už několik let. „Když opomenu několik castingů na natáčení reklam, jiné zkušenosti s modelingem nemám,“ doplňuje finalista.

Tomáš Pospiš z Ladné je jedním z finalistů soutěže Muž roku.Zdroj: Jan TůmaOd účasti v soutěži očekává především nové kontakty. „A také případné pracovní nabídky v oblasti modelingu. Dále věřím, že se mi díky soutěži podaří vycestovat do zahraničí, což je jeden z mých největších cílů,“ přeje si soutěžící z Ladné.

Přestože bude finále až pětadvacátého srpna, již nyní se Pospiš připravuje. „Péče o zevnějšek je samozřejmost, k tomu jsem zintenzivnil fitness tréninky,“ jmenuje muž, podle kterého by výherce měl být pro ostatní inspirací. „Měl by mít dobré charakterové vlastnosti a být všestranný v několika sférách. Měl by zaujmout na první pohled,“ dodává trenér.

A jak vidí svoje šance? „Nerad prohrávám, pro vítězství udělám maximum,“ slibuje.

Břeclavští tanečníci zazářili na taneční soutěži v Chorvatsku.
Břeclavští tanečníci jsou mistry světa. Čtyřikrát