I letos organizátoři slibují pestrý program. V sobotu začíná v deset hodin dopoledne. „Těšit se můžete na kapely a doprovodné akce. Nebude chybět ohňová show, poledance či ohňostroj. Jako každoročně bude také velice zajímavá tombola. Hlavní cenu zatím držíme pod pokličkou, ale rozhodně se máte na co těšit. Samozřejmostí je možnost stanování přímo v areálu, zastřešená posezení, spousta dobrého jídla a hlavně pití," nechali se slyšet organizátoři.

Součástí nejen tohoto motorkářského srazu, ale i mnoha dalších motorkářských a cyklistických akcí, je i projekt dopravní prevence s názvem V jedné stopě. Jeho hlavním cílem je poučit děti, mládež i dospělé o bezpečnosti jízdy v silničním provozu. „Od začátku bylo naším cílem skloubit zábavu s poučností. Projekt má smysl a každý si z něj může odnést spoustu nových znalostí," vysvětlil Martin Kráčalík z agentury Seven Days Agency.

Součástí programu jsou různá stanoviště, například s ukázkou první pomoci. Dále takové, kde si zájemci nasadí brýle simulující opilost, aby viděli, jak se pod vlivem alkoholu zpomalují reakce a zhoršuje koordinace.

Výběr z programu:sobota
13.00 – vyjížďka
15.30 – Dark Drop
18.20 – Morčata na útěku
19.50 – Kern
21.30 – Guns and Roses Tribute
00.00 – ohňostroj