Právě o ten byl mezi lidmi největší zájem a řezníci neustále doplňovali nabídku klasického zabijačkového sortimentu. Pořadatelé byli připravení i na vegetariány. „Pro ty máme nachystanou dýňovou polévku,“ poznamenal pořadatel Jan Stávek. Kromě ochutnávky na místě si mohli příchozí zakoupit masné výrobky také domů.

Příjemnou atmosféru vinařské zabijačky dokresloval zvuk cimbálové muziky z reproduktorů. Zájemci si mohli také prohlédnout tamní vinařství a ochutnat vzorky vín. „Za sobotu se tady vystřídá kolem čtyř až pěti stovek lidí. Nejvíce jich přichází mezi dvanáctou a jednou hodinou odpoledne,“ zmínil Stávek. Akci přálo také počasí, teplota se držela kolem nuly. Okolo čtvrté hodiny odpolední zpestřili pořadatelé návštěvníkům příjemný den sekáním sektu řeznickým nožem.