„Zájemci o kulinářské umění si pod vedením Jitky Plesz připraví něco dobrého, na čemž si poté také pochutnají," lákají pořadatelé.

Přenést se do období na přelomu 18. a 19. století a ochutnat pudinky podle české kuchařky Magdaleny Dobromily Rettigové mohou návštěvníci galerie v sobotu a neděli od půl jedenácté do třinácté hodiny.

„Workshop účastníkům pomůže objevit kouzlo vaření dřívější doby a seznámit se s pestrostí potravin používaných při přípravě pudinků a jejich různorodostí, bohatostí forem, skvělé chuti a v neposlední řadě i krásného stolování tehdejší doby," přiblížila Blanka Koleníková z mikulovské Eat Art Gallery.

Pudinkové dobroty si budou moci připravit ti, co se přihlásí na adrese info@eatartgallery.eu nebo na čísle 724 900 204. Další workshopy jsou připravené ještě na další dva víkendy opět mezi půl jedenáctou a třináctou hodinou.