První promítání začíná v pět hodin odpoledne, druhé v osm večer. Od půl sedmé si příchozí mohou s žokejem popovídat.

„Pocity z filmu? Smíšené, s klukama ze štábu jsem toho zažil při natáčení minimálně desetkrát víc než je nakonec v kině vidět. Máme natočeno tak na další dva tři filmy… Přiznám se, že jsem myslel, že tam bude víc sportu a zážitků kolem něj. Ale tohle je koncepce pana režiséra a všechna čest – kluci odvedli ve střižně obrovskou práci. Jen budu muset upravit svůj slovník. Netušil jsem, že jsem takový sprosťák…," říkal Váňa v rozhovoru pro Deník.

Tvrdí, že rok strávený před kamerou zvládl bez výrazných problémů. „Člověk koktá pořád, sem tam se přebreptne. Ale když nechtěli, abych moc mluvil, tak to celkem šlo. Já vlastně nic nehrál. Jen se točil můj běžný život. Když jsem na to koukal, občas jsem žasl a taky se místy zasmál," pokračoval Váňa, jenž se připravuje na další ročník Velké Pardubické.

„Snažím se trénovat – koně, a samozřejmě i sebe. Jezdím na kole, plavu, cvičím, to je tak všechno, co můžu. Věřím, že to půjde," zamýšlí se žokej.

Diváci v Břeclavi se mohou těšit na řadu vtipných situací stejně jako na chvíle, kdy nálada padala strmě dolů.

„Nejhorší to bylo na dostizích v Baden Badenu – což zachycuje i film – kdy jsme jako stáj vybouchli. To jsem byl hodně rozladěný a nechtěl jsem mluvit s nikým, natož s filmaři. Byl jsem hodně otrávený," dodal Váňa na závěr krátkého povídání.