Za několik dní čeká čtyřiadvacetiletou Břeclavanku casting v Olomouci, kde se rozhodne, zda postoupí mezi pětadvacet nejlepších semifinalistek. Poprvé takové štěstí neměla. „Přihlásila jsem se před dvěma roky, ale nepostoupila jsem. Nejsem tolik vysoká, a to je asi jeden z hlavních problémů. Ale v posledním ročníku byly i menší holky, takže jsme si řekla, že to zkusím znovu," vypráví o svém odhodlání splnit si sen.

Českou miss vnímá Vrágová jako dobrou životní příležitost. „Pokud dívka v této soutěži uspěje a chytne se příležitosti, tak se může díky tomu zviditelnit. U mě je to nejenom o splnění snu, ale také o tom posunout se zase o kus dál a vyzkoušet si, jestli na to mám," říká Vrágová, která v minulosti uspěla například v soutěži Miss face či získala šerpu první vicekočky a Kočky Internet Rádia Jih v roce 2014.

Přesto, že není žádným nováčkem a ve volném čase se věnuje fotomodelingu, tak přiznává, že trému na sobě pokaždé trochu pociťuje. „Pokud je ten casting veřejný, například někde v nákupním centru, tak mám trému daleko větší. Než když je to třeba jen před porotou. Ale většinou to po pár vteřinách opadne. Jsem zvyklá vystupovat před publikem už od malička, kdy jsem ještě tančila v taneční skupině Actiwity D.C.," zmiňuje břeclavská kráska.

Na olomouckém castingu vsadí především na zdravé sebevědomí a přirozenost. „Myslím si, že je důležité zaujmout porotu opravdu na první pohled a zdravě si věřit," dodává soutěžící.